LIFESTYLE 8 februarie 2018

Duminică se deschide patinoarul de lângă Arena Sepsi

de Observatorul de Covasna | 1417 vizualizări

Programul de funcționare va fi anunțat în curând

Patinoarul Academiei de Hochei din Ținutul Secuiesc de lângă Arena Sepsi își va deschide porțile pentru hocheiști și orășeni duminică, la 11 februarie 2018. Inaugurarea oficială va avea loc la ora 11, iar cei care vor participa la jocul Facebook al Primăriei, vor avea șansa de a încerca patinoarul între orele 9.30-10.30 înaintea deschiderii oficiale.  

Ceremonia de inaugurare va începe la ora 11 dimineața cu discursuri inaugurale, după care venerabilul canonic Szabó Lajos binecuvântează patinoarul. Corul de elevi din Colegiul Național Székely Mikó va contribui la programul ceremonial.

Evenimentul festiv va continua cu programe de sport: între orele 12.00 și 17.00 se vor prezenta micii hocheiști, echipele din categoriile U8-U10 vor juca în cadrul Cupei Sepsi și de la ora 17.30 echipa de tineret „Királypingvinek” va juca împotriva echipei U14 a clubului Felcsík SK.

Programul de funcționare al patinoarului va fi anunțat în curând. Deocamdată, începând cu luni, 12 februarie, vor începe cursurile de patinaj din cadrul programului Inițiere în sport pentru copii înscrişi în grupa mare din grădiniţă, respectiv clasele pregătitoare şi clasa I-a, și se vor ține antrenamente de hochei.

Patinoarul va fi deschis în curând publicului mare, finalizarea orarului pentru patinaj public este încă în curs de desfășurare. Lucrările de instalare ale balonului presostatic care acoperă patinoarul au fost terminate, patinoarul funcționează, dar încă se desfășoară câteva lucrări de amenajare a teritoriului în jurul patinoarului.

Organizatorii evenimentului, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Academia de Hochei din Ținutul Secuiesc, Sepsi Rekreativ și H.C. „Királypingvinek” îi așteaptă cu drag pe toți cei interesați!

Organizatorii invită orășenii și cei din împrejurimi la un joc pe Facebook. În cadrul jocului de pe pagina de Facebook a Primăriei, trebuie doar să dați like la postarea respectivă, să numiţi (tag) într-un comentariu un prieten cu care v-ați duce la patinaj la patinoarul nou de lângă Arena Sepsi. Dintre cei care comentează se vor alege 20 de persoane norocoase prin tragere la sorți, iar aceste persoane vor primi câte două bilete de intrare pentru a încerca noul patinoar acoperit al orașului Sfântu Gheorghe duminica între orele 9.30 și 10.30, adică înainte de ceremonia inaugurală, când nu va fi nimeni pe patinoar în afara lor. Tragerea la sorţi va avea loc vineri (9 februarie) la ora 16:00!

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.