LIFESTYLE 10 octombrie 2020

Din Sfântu Gheorghe, direct pe scena X Factor

de Covasna Media | 11344 vizualizări

Maria Andraș a luat trei de „da” de la jurații show-ului, însă dacă a reușit să treacă în etapa următoare a concursului sau nu, am aflat chiar de la ea

Covăsneanca Maria Andraș i-a surprins plăcut pe Florin Ristei, Delia Matache, Loredana Groza și Ștefan Bănică Jr.. Tânăra în vârstă de 19 ani și-a luat inima în dinți și a mers pe scena X Factor, un talent show difuzat pe Antena 1, iar aceasta spune că nu regretă decizia luată. Din cei patru jurați, numai trei dintre aceștia i-au spus „da” fetei din Sfântu Gheorghe.

Maria Andraș ne-a spus că își dorea de mai mult timp să participe la acest concurs, însă a avut nevoie de mai mult timp pentru a-și face curaj să urce pe o asemenea scenă.

„Mi-am dorit tot timpul sa particip la acest concurs doar că am așteptat momentul potrivit pentru a-mi face curaj să urc pe scena de la X Factor. A fost o experiență de neuitat. Am avut foarte mari emoții, simțeam cum îmi tremură tot corpul. Aveam un sentiment de adrenalină și de fericire în același timp. Mi-am trăit momentul și fericirea prin piesa pe care am interpretat-o. A fost o plăcere să fiu acolo”, a spus, pentru Observatorul de Covasna, Maria Andraș.

Aceasta a interpretat melodia intitulată „Talking To The Moon”, (traducere din engleză:  „Vorbind cu luna”), căci, spune ea, este piesa care o reprezintă.

„Din punctul meu de vedere piesa pe care am cântat-o este și rămâne o piesa care mă reprezintă. Am dat tot ce am putut pentru mine, pentru juriu, pentru profesoara mea de canto și bineînțeles pentru cariera mea în muzică. Sunt mândră de mine pentru tot ce am făcut acolo. Am primit, de asemenea,  foarte multe mesaje frumoase de la prieteni și le mulțumesc enorm de mult și părinților mei pentru susținerea pe care mi-o oferă în orice ține de muzică”, ne-a spus Maria Andraș.

Ce i-au transmis jurații artistei

După ce au ascultat momentul tinerei din Sfântu Gheorghe, jurații au complimentat-o pe aceasta pentru alegerea piesei și au apreciat-o pentru faptul că a cântat melodia în stilul său, originial.

„Am remarcat că ai reușit să înțelegi și mesajul cântecului. (…) Ai fost sinceră și adevărată!”, i-a spus Loredana Groza Mariei Andraș.

„Ai transmis emoție! Ai maturitate artistică!”, i-a spus și Ștefan Bănică Jr..

Florin Ristei a apreciat faptul că tânăra a ales să nu cânte melodia în forma sa obișnuită.

„Mă bucur că ai ales să nu cânți ca Bruno (...), ci s-o faci un pic mai aproape de sufletul tău”, i-a transmis acesta.

„Pentru mine muzica este terapie, pentru mine muzica vindecă”, le-a spus Maria Andraș celor patru jurați.

„Din păcate nu am trecut mai departe”

Chiar dacă aprecierile juriului nu au întârziat să apară, iar Maria Andraș a reușit să primească trei de „da” din partea celor patru artiști din domeniul muzicii, pentru a se califica direct în etapa a doua a concursului ar fi trebuit ca aceasta să primească patru de „da”. Totuși, covăsneanca a fost pusă pe o listă de așteptare, iar dacă Ștefan Bănică s-ar fi răzgândit între timp, ar fi putut ajunge în a doua etapă a concursului, în bootcamp.

„Din păcate nu am trecut mai departe, într-adevăr am primit trei de da. Am fost pusă pe o listă de așteptare, aflând pe parcurs că bootcampul (n.red. următoarea etapă a concursului) este deja ocupat. Dar acest lucru nu mă trage deloc înapoi. Am să particip și la alte concursuri. X Factor a fost un boost de energie, fericire și emoție”, ne-a mai spus, în final, Maria Andraș.

X Factor nu este primul concurs la care participă tânăra din Sfântu Gheorghe. În luna februarie a anului curent aceasta a ajuns în finala primului concurs online de creație din România, „Magicin5”, acolo unde a compus o piesă alături de Adda, care i-a fost mentor pe parcursul competiției.

David Leonard Bularca

Sursa foto: a1.ro

 

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.