LIFESTYLE 19 august 2019

Concurs de gătit la Benedek Mező

de Covasna Media | 1701 vizualizări

În data de 12.08.2019 a avut loc cea de-a două activitate din acest sezon a Asociației pentru Tineret Open Minds din Sfântu Gheorghe. Acțiunea s-a desfășurat în tabăra de la Benedek Mező și a constat într-un concurs de gătit, felul de mâncare ales de juriu pentru a fi pregătit fiind gulașul, datorită faptului că acesta este specific zonei județului Covasna.

La acțiune au participat 20 de tineri din Sfântu Gheorghe și împrejurimi și a fost considerată o reușită, atât din punct de vedere al organizării cât și al rezultatului obținut. Tinerii au fost împărțiți în trei echipe în urma unei trageri la sorți, activitatea fiind coordonată de un juriu format din trei persoane, care a urmărit și punctat fiecare fază de lucru, în urma deliberărilor câștigătoare fiind declarată echipa roșie. Pentru că este vorba de tineri, este vorba și de voie bună și distracție, care au fost din belșug. Au cântat, au muncit în echipă, au socializat, au dansat, s-au bucurat de natură, altfel spus s-au întâmplat exact acele lucruri pe care își dorește să le promoveze această asociație.    

Concursul a beneficiat și de o sponsorizare din partea Pensiunii „Lucia”, care a premiat echipele participante cu diferite sume de bani, în final tot ceea ce a fost gătit a fost și consumat de participanți.

Asociația Open Minds mulțumește tuturor celor implicați în acest proiect și invită tinerii din județ la următoarea acțiune, care va avea loc la începutul lunii septembrie și va consta în parcurgerea unui traseu turistic din județ, cu campare pentru o noapte. 

Asociația pentru Tineret Open Minds

 

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.