LIFESTYLE 6 iulie 2022

(Update) Concert Taxi la Szimpla Sepsiszentgyörgy

de Covasna Media | 1414 vizualizări

UPDATE: Organizatorii au anunțat că evenimentul de sâmbătă, 16 iulie, va fi anulat: „Din păcate, concertul Taxi va fi anulat din cauza bolii, vom anunța noua data în curând, ne cerem scuze  pentru inconveniente!”, se arată într-un comunicat transmis joi, 14 iulie, redacției noastre.

Știrea inițială: Taxi vine la Sfântu Gheorghe, sâmbătă, pe 16 iulie 2022, de la ora 20. Pe frumoasa terasă Szimpla Sepsiszentgyörgy vor răsuna hituri care au bucurat generații, dar și piese noi, toate asezonate cu o doză de umor în stilul binecunoscut. 

Taxi cântă despre subiecte variate – de la mesaje sociale „Aici sunt banii dumneavoastră” sau „Oamenii politici”, la „Comunitaru’” sau „Americanofonia”, la balade fredonate de toți îndrăgostiții – „Jumătatea mea”, „Nu mai eşti”, „Mi-e dor şi doare”, „Ea încă mă iubeşte”, „Prea sus”, „Ai închis marea în ochi”, „Te văd în toate femeile”, „Stelele care cad”, „Dragostea ca o pereche de pantofi”, „Cele două cuvinte”, „Supradoză de dor”, dar are și soluții: „Criogenia salvează România”.

Fie că e vorba despre viață socială și politică, fie că e vorba despre dragoste, abordarea Taxi este întotdeauna originală, umorul și ironia devenind marca trupei. 

Un spectacol recomandat peste 16 ani.

(Sursa: comunicat de presă)

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.