LIFESTYLE 16 august 2018

Concert A-C Leonte la Szimpla

de Covasna Media | 798 vizualizări

Muzică bună, electronică și experimentală la Szimpla!

A-C Leonte, una dintre cele mai bune cântărețe de jazz din România, alături de tovarășii ei de scenă, toboșarul Tavi Scurtu, pianistul Albert Tajti, saxofonistul Alexandru Arcuș și basistul Michael Acker, vor concerta miercuri, 22 august, de la ora 20, la pub-ul Szimpla.

 „Cu o experiență vastă și cu rădăcini în jazz, funk și soul, A-C Leonte, una dintre cele mai bune cântărețe din România, și tovarășii ei de scenă, toboșarul Tavi Scurtu, pianistul Albert Tajti, saxofonistul, Alexandru Arcuș, și basistul Michael Acker, explorează lumea muzicii electronice live, aducând frumusețe melodică, bogăție și profunzime armonică, alături de bass-uri grele și ritmuri puternice, folosind mintea pentru a transforma materia în sculpturi scumpe care dezvăluie idei dintr-o realitate superioară”. Cu această descriere îi promovează organizatorii de la Szimpla pe cei de la A-C Leonte.

Artiștii combină jazzul cu muzica electronică, psihedelică și experimentală într-o călătorie sonoră în care totul este posibil cu ajutorul armoniilor vocale, a texturilor electronice și a improvizării colective. În prezent, grupul lucrează la un nou album care va fi lansat în curând, dezvăluind activitatea lor în ultimul an.

Acesta este numai unul din concertele pregătite, anunță organizatorii, în viitorul apropiat urmând ca trupa TAXI Necenzurat să calce pragul pub-ului.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.