LIFESTYLE 30 ianuarie 2023

Cine a câștigat primul concurs #OCV20

de Covasna Media | 956 vizualizări

Cele patru ședințe individuale de yoga, premiul concursului #OCV20 din ianuarie, au fost câștigate de David Andrea. Aceasta s-a înscris în competiție cu ediția nr. 32 din 2003 a ziarului „Observatorul de Covasna”. 

Concursul #OCV20 din ianuarie i-a vizat pe cei mai fideli cititori ai ziarului nostru, care au putut să ne dovedească faptul că au acasă ziare „Observatorul de Covasna” de colecție. 

Premiul constă în patru ședințe individuale de yoga, alături de instructoarea Gabi Chirilă, de la YOGAbi. Acesta nu este ales întâmplător. Luna ianuarie este despre sine, despre echilibru interior, setare de obiective și perspective pentru restul anului. 

Îți reamintim că anul 2023 este unul foarte important pentru ziarul „Observatorul de Covasna”. Este anul în care împlinim 20 de ani de existență. Și este un prilej de mare sărbătoare, iar bucuria vrem să o împărtășim cu cititorii noștri prin concursuri interesante și premii pe măsură. Ceea ce înseamnă că în ziua de 20 a fiecărei luni anunțăm câte o nouă provocare. 

Prima ediție a concursului #OCV20 a fost lansată în 20 ianuarie. S-a desfășurat pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Covasnamedia și s-a încheiat pe 29 ianuarie. 

Invităm cititorii „Observatorul de Covasna” să rămână cu ochii pe noi și să fie pregătiți pentru data de 20 februarie! 

Echipa OCV (Observatorul de Covasna)

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.