LIFESTYLE 24 septembrie 2014

Cercetătorii au demonstrat: Care sunt proporţiile sânilor perfecţi

de Covasna Media | 569 vizualizări

Un chirurg britanic dezvăluie care sunt proporţiile sânilor femeilor care atrag cel mai mult bărbaţi. „45:55” ar fi raportul perfect al proporţiilor unui piept pentru o femeie, potrivit chirurgului englez Patrick Malucci. Potrivit studiului sau, ideal este că partea de deasupra mamelonului să fie înclinată la 45%, iar partea de dedesupt la 55%. În ceea ce priveşte mamelonul, acesta trebuie să ne întoarcă uşor în partea de sus, cu o pantă de 20%.

scarlett-johansson-22956În ziarul The Sun, chirurgul vorbeşte despre sânii lui Scarlett Johansson (foto) şi ai lui Kate Middleton, care ar fi un exemplu perfect, scrie sanatate.bzi.ro.

87% dintre bărbaţi sunt de acord cu aceste măsurători

Pentru a valida ipoteza, Patrick Malucci a intervievat 1.300 de bărbaţi cu privire la preferinţele lor pentru sânii femeilor, prin intermediul mai multor imagini. Rezultate? 87% din voluntari au considerat că pieptul cu raportul „45:55” arată cel mai bine proporţionat.

Atenţie: În cazul în care nu sunt îndeplinite aceste criterii, nu este nevoie să se apeleze la chirurgia estetică. Studiul a constatat că bărbaţii consideră mai atrăgători sânii naturali.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Anunţ public

Acum 3 ore, 12 minute

CONVOCATOR

Acum 9 ore, 33 minute

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.