LIFESTYLE 5 martie 2015

Ce se întâmplă dacă mănânci usturoi pe stomacul gol

de Covasna Media | 301 vizualizări

Usturoiul are o serie de pro­prietăţi de antiseptic, vermifug şi antidot. Mai mult, în Egiptul antic, oamenii mâncau usturoi pe scomacul gol şi pentru că erau convinşi că poate trata turbarea şi muşcăturile de viperă.

Medicii susţin totodată că ustu­roiul este perfect pentru prevenirea bolilor de inimă şi pentru prevenirea atacului de cord şi a hipertensiunii. Mai mult, are proprietăţi puternice antioxidante şi luptă şi împotriva radicalilor liberi şi a Alzheimerului.

Totodată, un studiu recent efectuat în China arată că persoanele care mănâncă de cel puţin două ori usturoi crud pe săptămână au un risc cu 44% mai mic să facă cancer la gât.

Mai multe studii medicale arată că usturoiul este un antibiotic natural. Deci, consumat pe stomacul gol, de preferinţă înainte de micul dejun, luptă cu bacteriile nocive care se află în stomac.

Mai mult decât atât, consumat pe stomacul gol, usturoiul este benefic în tratarea diareei şi stimulează digestia şi pofta de mâncare.

Experţii în medicină alternativă susţin totodată că usturoiul mâncat pe stomacul gol poate distruge paraziţii intestinali şi previne totodată diabetul, depresia şi tifosul, mai notează lyla.ro.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.