LIFESTYLE 20 ianuarie 2023

Câștigă 4 sesiuni individuale de yoga, la concursul #OCV20!

de Covasna Media | 480 vizualizări

Anul 2023 este unul foarte important pentru ziarul Observatorul de Covasna. Este anul în care împlinim 20 de ani de existență. Și este un prilej de mare sărbătoare, iar bucuria vrem să o împărtășim cu tine, cititorul nostru! Și cum altfel, decât prin concursuri interesante și premii pe măsură? Iată, așa s-a născut concursul #OCV20, pe care îl lansăm astăzi. 

Prima provocare, dintr-o serie de 12 (pentru că în fiecare lună, pe data de 20, vom avea un nou concurs cu premii), îi vizează pe cei mai fideli cititori ai ziarului nostru. Concursul se desfășoară pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Covasnamedia

Căutăm, așadar, cel mai vechi cititor al ziarului nostru. 

Dacă ai pe-acasă vreun „Observatorul de Covasna”, fă-i o poză și pune-l în comentarii la postarea de concurs

Cel care ne dovedește cu imaginea publicată că are cea mai veche ediție va câștiga acest concurs. Ultima dată de înscriere este 29 ianuarie. Vom publica numele câștigătorului luni, 30 ianuarie, bineînțeles în ziarul Observatorul de Covasna și pe CovasnaMedia.ro. 

Premiul constă în 4 ședințe individuale de yoga, alături de instructoarea Gabi Chirilă, de la YOGAbi. Acesta nu este ales întâmplător. Luna ianuarie este despre sine, despre echilibru interior, setare de obiective și perspective pentru restul anului. Iar yoga te poate ajuta în acest sens. 

Nu te supăra dacă acum nu ai șanse să câștigi. Urmărește-ne în continuare! Așa cum am mai precizat, vom da premii în fiecare lună. Concursurile vor fi anunțate tot pe data de 20 a lunii. 

Succes tuturor! 

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.