LIFESTYLE 5 decembrie 2019

Cadouri exclusiviste create de designeri locali

de Daniela Luca | 1573 vizualizări

Târgul de două zile va avea loc la Sfântu Gheorghe 

Câțiva dintre cei mai apreciați producători locali covăsneni, dar și din județele apropiate, își vor da întâlnire la Sfântu Gheorghe, pentru a-și expune creațiile. Doritorii vor putea nu doar să le admire, ci și să cumpere câte ceva din ce le face cu ochiul.  Evenimentul va avea loc în zilele de 12 și 13 decembrie, la ceainăria Tein din centrul municipiului. 

Unul dintre producătorii locali din Miercurea Ciuc organizează astfel de târguri de aproape zece ani, însă la Sfântu Gheorghe aceasta este prima ediție. 

Evenimentul își propune să promoveze designerii din zonă și să stimuleze covăsnenii să aleagă produsele locale. Circa zece expozanți vor oferi o gamă largă de produse care pot fi făcute cadou celor care apreciază lucrurile autentice, creații ale oamenilor talentați din județ și împrejurimi. 

 „Astfel de cadouri sunt originale. În plus, dacă alegi să cumperi de la producători locali, atunci susții economia locală. Ca și produse, calitatea e mai mare față de cele din producția în masă pe care le găsești în magazine. Doritorii vor avea șansa să aleagă din sortimentul produselor artizanale.  Vor fi acolo delicii, jucării, cosmetice, haine, decorațiuni, și multe altele. Astfel oamenii îi pot face fericiți pe cei dragi, în timp ce vor susține și producători locali”, ne-a spus organizatorul evenimentului, Varga Csaba. 

Așadar, târgul „Craft Christmas”, care va avea loc la ceainăria Tein, va putea fi vizitat vineri, pe 13 decembrie, între orele 17:00 și 20:00, dar și sâmbătă, 14 decembrie, între 11:00 și 18:00. 

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.