LIFESTYLE 20 martie 2013

Bon Jovi şi AC/DC ar putea reveni în România

de Covasna Media | 597 vizualizări

Promotorul Marcel Avram a declarat că nu este exclusă şansa ca trupa Bon Jovi - care va susţine un concert la Sofia pe 14 mai anul acesta - să vină şi cu un show în România, anul viitor.

Prezent la conferinţa de presă care anunţa oficial concertele susţinute de Iron Maiden (24 iulie) şi Sting (31 iulie), dar şi trupele confirmate până în prezent pentru participarea la cea de-a cincea ediţie a festivalului Rock the City (27 şi 28 iulie), promotorul Marcel Avram, care, împreună cu D&D East Entertainment, a adus în România nume mari ale muzicii internaţionale - Michael Jackson, AC/DC -, a spus că, în contextul în care membrii formaţiei Bon Jovi se află în plin turneu, „şansa ca ei să vină în România este foarte mare“.

Totodată, Marcel Avram, care spune că AC/DC este una dintre formaţiile sale preferate, a adăugat că, în contextul în care "trupa împlineşte anul acesta 40 de ani de la înfiinţare şi pregăteşte lansarea unui nou album, nu este exclus şi un nou turneu de promovare a acestuia din care să facă parte, nu se ştie, şi România".

Pentru cei care însă speculau cu privire la un eventual concert al trupei Rolling Stones, Marcel Avram respinge, deocamdată, orice posibilitate. „Mi-e şi frică, pentru că cer mulţi bani şi nu pot să fiu filantropul României. Am investit atât de mulţi bani în ţara asta... Plus că ei vor indoor (concert susţinut într-un spaţiu închis - n.r.), nu stadioane, iar România nu are încă o sală a cărei capacitate să-i satisfacă“, a spus acesta.

Teme articol: bon jovi ac/dc marcel avram
Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.