Știință & Tehnologie 11 noiembrie 2013

Femeile, mai pasionate de telefoanele inteligente decât bărbaţii

de Covasna Media | 560 vizualizări

Chiar dacă tehnologia devine adesea o obsesie pentru bărbaţi, legătura dintre femei şi smartphones este deosebit de puternică, potrivit unui nou studiu. Peste jumătate dintre ele spun că telefonul mobil este cel mai important gadget din viaţa lor.

Doar 43% dintre bărbaţi numesc smartphone-ul cel mai important gadget, în timp ce 60% dintre femei îl considera gadgetul principal, iar 87% dintre ele spun că nu vor să-şi imagineze viaţa fără smartphone, arată un studiu Time Inc şi Nuance Digital Marketing.

Din eşantionul de 1200 de femei americane, 78% spun că telefonul mobil este primul lucru la care se uită atunci când se trezesc din somn, iar 73% recunosc că este ultimul lucru la care se uită înainte de culcare. Femeile folosesc mai mult social media şi dau mai multe SMS-uri atunci când aşteaptă, dar se ocupă şi de shopping online.

Cumpărăturile sunt una dintre principalele activi­tăţi care le pasionează pe femei, iar prezenţa lor pe smartphone nu este deloc neglijabilă. 32% dintre femei îşi fac liste de produse („wish list”) pe care vor să le achiziţioneze în viitor pe telefon, 46% fac liste de cumpărături curente, iar 23% folosesc gadgetul pentru a colecta cupoane virtuale.

(hit.ro)

Distribuie articolul:  
|

Știință & Tehnologie

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.