ŞTIINŢĂ & TEHNOLOGIE 8 aprilie 2014

Facebook Messenger a primit cea mai tare funcţie!

de Covasna Media | 883 vizualizări

Nu se mai termină surprizele când vine vorba de Facebook! La doar câteva zile după ce introdus opțiunea de chat în grup pentru Messenger, utilizatorii Facebook se bucură acum de cea mai tare funcție: își pot suna gratis prietenii, prin VoIP.

Potrivit yoda.ro, noua funcție a Facebook Messenger a fost adăugată printr-un update. Atât aplicația pentru Android cât și cea pentru iOS au primit această actualizare. Îți permite să-ți suni gratis prietenii de pe Facebook, care au instalat Messenger pe telefon. Îți trebuie doar Wi-Fi, dacă vrei să fie cu adevărat gratuit. Apelurile pe care le faci folosind opțiunea de date a telefonului te pot costa însă, pe măsură ce îți consumi megabiții.

Ca să suni de pe iPhone sau iPad, trebuie să ai Messenger instalat. Pornește aplicația, apasă pe tab-ul "€œPeople”, alege prietenul pe care vrei să îl suni și apoi apasă butonul de apel. Procedura e la fel de simplă și pentru Android. Pornește Messenger, caută-ți prietenul pe care vrei să îl suni și apasă butonul de apel.

Ca la orice altă aplicație VoIP, poți minimaliza apelul și poți folosi și alte aplicații în timp ce stai de vorba. Pentru o scurtă vreme, vei fi rugat să acorzi un feedback al calității, la terminarea apelului. Dacă unul dintre prietenii tăi nu poate fi sunat, atunci iconița de telefon va fi gri. Funcția de apel nu e disponibilă și de pe PC.

 

Distribuie articolul:  
|

ŞTIINŢĂ & TEHNOLOGIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.