Știință & Tehnologie 8 decembrie 2013

Facebook ar putea lansa un nou buton. La ce foloseşte

de Covasna Media | 464 vizualizări

De câte ori nu ţi s-a întâmplat că posturile de pe Facebook să-ţi trezească genul de sentimente care nu pot fi exprimate printr-un “Like”? Uneori vedem poveşti triste, aflăm că persoane dragi au dispărut dintre noi sau vedem adevărate catastrofe şi drame umane.

La asta s-au gândit şi creatorii Facebook. Dan Murello e unul dintre inginerii Facebook şi totodată susţinătorul unui nou buton. Acesta ar trebui să exprime mai degrabă simpatia faţă de un eveniment sau o persoane. Butonul de simpatizare nu are însă deocamdată un design bine definit, conform Cnet.

Facebook a început să experimenteze această opţiune în grupuri restrânse de utilizatori. E o consecinţă directă a faptului că mulţi dintre cei care folosesc reţeaua de socializare cer şi alternative la clasicul buton “Like”. Cazurile în care vezi cum anunţul unei morţi strânge like-uri sunt deja hilare.

Cu toate astea, nu se ştie când va lansa Facebook acest buton, în ciuda faptului că noua opţiune e în dezvoltare. Asemenea multor idei propuse la tradiţionalele Facebook Hackathons, şi butonul de simpatizare ar putea fi dat uitării, dacă Mark Zuckerberg nu va considera de cuviinţă să îl includă în planurile sale.

(Yoda.ro)

Distribuie articolul:  
|

Știință & Tehnologie

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.