Știință & Tehnologie 19 septembrie 2013

A fost lansat Firefox 24. Noutăţile cu care vine

de Covasna Media | 536 vizualizări

Firefox 24 a ajuns în faza de update automat pentru toţi utilizatorii browserului Mozilla. Noua versiune aduce numeroase îmbunătăţiri,atât în varianta Firefox 24 pentru desktop, cât şi în cea pentru gadgeturi Android.

Hit.ro menţionează că printre noutăţile Firefox 24 se numără posibilitatea de a separa ferestrele de chat din reţele sociale de cea principală şi o opţiune nouă în meniul fiecărei file: "Close Tabs to the Right", care permite închiderea simplă a mai multor file în acelaşi timp.

Consola de erori a fost înlocuită în Firefox 24 cu o consolă pentru întregul browser care simplifică procesul de debugging, iar noua versiune are şi îmbunătăţiri cosmetice pentru OS X 10.7, în stilul scrollbar al sistemului de operare creat de Apple.

În Firefox 24 pentru Android, Mozilla a implementat opţiunea de sharing prin NFC şi compatibilitatea cu WebRTC şi a modificat meniurile oferind opţiuni de acces mai rapid la platformele sociale pentru publicarea de conţinut, alături de la alte opţiuni minore: limbi noi şi Baidu că motor de căutare default pentru utilizatorii din China.

Distribuie articolul:  
|

Știință & Tehnologie

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.