EDUCATIE 15 iunie 2010

Vacanţă la Varadi Jozsef

de Covasna Media | 811 vizualizări
Ca la mai toate şcolile din ţară, şi la Şcoala cu clasele I-VIII „Varadi Jozsef” din Sfântu Gheorghe, vineri, 11 iunie, într-o atmosferă de sărbătoare, elevii claselor I-VII şi în special cei ai claselor a VIII-a şi-au luat rămas bun de la colegi, prieteni, cadre didactice şi locurile în care 8 ani de zile au pus temelia culturii lor generale. Cu lacrimi în ochi şi emoţii în glas elevii acestor clase s-au despărţit de ceea ce

Ca la mai toate şcolile din ţară, şi la Şcoala cu clasele I-VIII „Varadi Jozsef” din Sfântu Gheorghe, vineri, 11 iunie, într-o atmosferă de sărbătoare, elevii claselor I-VII şi în special cei ai claselor a VIII-a şi-au luat rămas bun de la colegi, prieteni, cadre didactice şi locurile în care 8 ani de zile au pus temelia culturii lor generale. Cu lacrimi în ochi şi emoţii în glas elevii acestor clase s-au despărţit de ceea ce a însemnat pentru ei în ultimii ani „marea familie de la Varadi”. Anul acesta şcolar s-a încheiat pentru elevii claselor a VIII-a, ca şi în alţi ani, cu recunoaşterea meritelor acestora prin acordarea unor premii în diplome, cărţi sau chiar bani. Fiind momentul bilanţului s-a putut constata cu uşurinţă că şi de data aceasta şcoala Varadi s-a remarcat prin numeroase participări la concursurile şi olimpiadele şcolare, judeţene, dar şi naţionale (în special la limba şi literatura română, maghiară, matematică şi educaţie fizică).

Elevi etalon cu realizări extraordinare

Din clasele a VIII-a s-au remarcat o serie de elevi care sperăm că ne vor reprezenta cu succes în liceele în care se vor desăvârşi ca oameni. Dintre aceştia îi amintim pe cei care în 4 ani de zile de şcoală gimnazială au obţinut media peste 9,90 la învăţătură: Todor Simion Emanuel (9,97), Constantinescu Vlad (9,90) – secţia română, Becsey Imreh Lilla (9,92), Roşu Kriszta (10,00), Morar Ervin (9,95) – secţia maghiară. Avem speranţa că vor confirma şi pe viitor, iar noi ca dascăli vom avea bucuria că le-am îndrumat cândva paşii.

Școala campionilor” – noua revistă a școlii

În aceeaşi atmosferă festivă a fost distribuit şi primul număr al revistei şcolii „Şcoala campionilor”, o revistă realizată de către elevi şi pentru elevi, sub coordonarea directă a două cadre didactice.

Această revistă conţine articole în trei limbi – limba română, limba maghiară şi limba engleză şi se doreşte a fi o expresie a multiculturalităţii şi diversităţii existente în şcoală şi îşi propune să dezvolte relaţiile dintre elevi, dintre elevi şi cadrele didactice precum şi dintre şcoală şi celelalte instituţii de cultură din localitate.

Dorim să mulţumim tuturor celor care ne-au sprijinit pe parcursul acestui an şcolar în demersul nostru educativ, părinţilor care au avut încredere în noi şi cadrelor didactice din şcoală care au pus mai presus de toate menirea de a fi dascăl.

Vacanţă plăcută!

Dir. adj. prof. Maria Băilă

Teme articol: scoala Varadi Jozsef vacanta
Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.