EDUCATIE 14 iunie 2010

Tinerii covăsneni - locul I la secţiunea „Educaţie pentru sănătate” a Concursului Naţional de Proiecte pentru Consiliile Elevilor

de Covasna Media | 886 vizualizări

Voluntarii Consiliului Judeţean al Elevilor Covasna au participat, în urmă cu câteva zile, la cea de-a X-a ediţie a Concursului Naţional de Proiecte pentru Consiliile Elevilor, care a avut loc la Tulcea. Sloganul ales pentru ediţia acestui an a fost “Parteneriat în educaţie - prezent şi perspectivă”, iar elevii covăsneni au obţinut locul I la secţiunea „Educaţie pentru Sănătate”,  cu proiectul „Together For a Healthy Life”.

Delegaţia judeţului Covasna a fost formată din preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor, Paula Cocoveică, şi reprezentatul Inspectoratului Şcolar Judeţean Covasna desemnat pentru coordonarea structurii de tineret, Zagondi Imola.

„Cred în forţa tinerilor de a munci pentru schimbarea mentalităţii în ceea ce priveşte educaţia pentru sănătate. Avem nevoie de tineri care să conştientizeze că numai prin astfel de activităţi vom putea atrage atenţia asupra unei probleme care afectează întreaga populaţie”, a declarat Paula Cocoveică.

În concurs au fost înscrise 44 de proiecte ale consiliilor judeţene ale elevilor din toată ţara, iar cel al elevilor covăsneni a fost desemnat ca fiind cel care a prins cel mai bine tema principală a educaţiei prin sănătate. Proiectul elevilor din Covasna a reuşit să înglobeze o serie de activităţi pentru sănătate - înot, ping-pong, concurs foto, cursuri de prim-ajutor, pentru organizarea cărora au fost accesate fonduri ale Consiliului Local Sfântu Gheorghe. (M.V.)

Teme articol: CNMV Tinere Talente
Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.