EDUCATIE 13 decembrie 2018

Premiul „Mentor pentru excelenţă în educaţie” – ultimele săptămâni pentru nominalizări

de Agerpres | 1223 vizualizări

Fundaţia pentru Comunitate va acorda şi în acest an premiul „Mentor pentru excelenţă în educaţie” unor profesori şi antrenori care au contribuit la afirmarea tinerilor şi aşteaptă nominalizări din partea comunităţii locale.

„Mai sunt trei săptămâni pentru nominalizare. Fundaţia pentru Comunitate premiază anual zece profesori şi antrenori care au descoperit tineri talentaţi şi au avut grijă de ei la începutul carierei lor. Premiul constă dintr-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemţoi şi o sumă în valoare de 8.000 de lei. (...) Dorim să atragem atenţia opiniei publice asupra acelor profesori, antrenori, mentori din toată ţara care au descoperit şi au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii paşi, al căror devotament şi entuziasm au contribuit esenţial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor. Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori care au reuşit şi reuşesc să stimuleze copii talentaţi, care îi pregătesc pentru a face faţă competiţiilor, care caută în permanenţă posibilităţile lor de dezvoltare. Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori a căror excelenţă educativă a condus generaţii întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale. Dacă îi cunoaşteţi, nominalizaţi-i la Premiul Mentor pentru excelenţă în educaţie”, se arată într-un comunicat de presă al Fundaţiei pentru Comunitate, remis miercuri AGERPRES.

Nominalizarea, care poate fi făcută până pe 31 decembrie de către orice persoană sau grup, trebuie să conţină numele, coordonatele celui nominalizat (adresa poştală, e-mail, telefon, numele instituţiei în care îşi desfăşoară activitatea), o notă justificativă privind cele mai importante rezultate obţinute de copiii şi tinerii pregătiţi de el, precum şi momentele de vârf ale carierei sale.

Formularul de nominalizare poate fi descărcat de pe site-ul Fundaţiei pentru Comunitate (www.pentrucomunitate.ro), unde pot fi găsite şi alte detalii legate de concurs.

Gala Premiilor Mentor va fi organizată în primăvara anului 2019 la Teatrul Odeon din Bucureşti.

La ediţiile precedente din Covasna au fost premiaţi profesorul de limbă şi literatură maghiară Salamon András, în 2012, profesoara de fizică Pető Mária, în 2016 şi antrenorul de judo Veres László, în 2017.

Premiul a fost iniţiat în 2010, cu sprijinul financiar al MOL România.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.