EDUCATIE 27 octombrie 2021

Peste 100 de dascăli din Sfântu Gheorghe primesc bani de la Primărie pentru dispozitive electronice

de Agerpres | 1099 vizualizări

Peste 100 de dascăli din municipiul Sfântu Gheorghe vor beneficia de un ajutor financiar de până la 1.500 de lei pentru achiziţionarea de dispozitive electronice.

„107 pedagogi din Sfântu Gheorghe au solicitat acest sprijin, toate cererile fiind evaluate pozitiv. (...) Laptopurile şi tabletele pot fi achiziţionate începând cu data de 25 octombrie, iar contravaloarea dispozitivelor va fi rambursată de către municipalitate la prezentarea facturii, care trebuie depusă la Compartimentul Relaţii cu Publicul, Informaţii, Registratură din cadrul Primăriei până la data de 30 noiembrie”, precizează reprezentanţii Primăriei.

Municipalitatea a extins anul trecut programul de sprijinire pentru achiziţionarea de echipamente informatice pentru educaţia la distanţă atât pentru profesori, învăţători, cât şi pentru pedagogi de grădiniţă.

Subvenţia în valoare de până la 1.500 de lei de persoană se acordă pedagogilor care lucrează exclusiv în instituţii de învăţământ din Sfântu Gheorghe şi care predau online la data solicitării sprijinului financiar, iar dacă preţul dispozitivului electronic achiziţionat depăşeşte 1.500 de lei, diferenţa trebuie acoperită de aceştia din resurse proprii.

În sesiunea anterioară circa 900 de dascăli au solicitat această subvenţie.

Sprijinul pentru achiziţionarea de dispozitive electronice se acordă de anul trecut şi familiilor cu trei sau mai mulţi copii din Sfântu Gheorghe, pentru acestea neexistând un termen limită pentru depunerea cererilor.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.