EDUCATIE 2 februarie 2011

Cursuri despre istoria Poştei Române

de Covasna Media | 572 vizualizări

În seria acţiunilor în care este implicată, C.N. Poşta Română S.A. a lansat în luna ianuarie un curs despre Istoria Poştei, care se desfăşoară până la sfârşitul anului şcolar 2010-2011, pentru elevii din clasele a IV-a. Cursul se va ţine o dată pe lună, de către reprezentanţi ai Serviciului Relaţii Publice din CNPR, la şcoli din Sf. Gheorghe, Covasna, Înt. Buzaului şi Tg. Secuiesc.

Cursul va cuprinde:

prezentarea Istoriei Poştei, informaţii despre sistemul poştal din ţară;

susţinerea cursului “O scrisoare completată corect va ajunge întotdeauna la destinaţie”, curs pe parcursul căruia copiii vor deprinde completarea corectă a tuturor datelor înscrise pe plic.

La încheierea a 3 luni de curs se vor stabili 15 copii, prin tragere la sorţi, care vor primi din partea Poştei Române cadouri constând în produse filatelice.

Pentru buna desfăşurare a cursurilor, Directorul Oficiului Judeţean Reţea Poştală Covasna, Cosmin Boricean, împreună cu reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean au nominalizat clasele care vor participa la acest curs.

Conducerea Oficiului Judeţean Reţea Poştală mulţumeşte Inspectoratului Şcolar Judeţean şi şcolilor pentru colaborarea şi implicarea în acest proiect.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Anunţ public

Acum 22 ore, 51 minute

Anunţ public

Acum 22 ore, 52 minute

Anunţ public

Acum 22 ore, 53 minute

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.