EDUCATIE 27 martie 2018

Burse de studii pentru studenții din anii terminali

de Covasna Media | 757 vizualizări

Studenții universitari din anii terminali pot aplica până pe 10 aprilie pentru bursa de studii anunțată de către Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe. Pentru bursă pot aplica studenţii care își pregătesc teza de licență, masterat sau doctorat în anul universitar în curs. Această bursă se poate acorda studenților cu domiciliul în Sfântu Gheorghe, dar și studenților din alte localități.

Potrivit comunicatului primăriei, pot aplica studenți care – deși nu sunt din Sfântu Gheorghe – se află în faza de pregătire a tezei de licență, masterat sau doctorat în anul universitar curent, iar subiectul ales are utilitate locală, sau au efectuat cercetări despre municipiul Sfântu Gheorghe, respectiv dacă rezultatele cercetării pot fi transpuse în administrație sau în vreun domeniu de dezvoltare al municipiului Sfântu Gheorghe. Studenții cu domiciliul în Sfântu Gheorghe pot aplica indiferent de subiectul cercetării lor.

Valoarea burselor depinde de nivelul studiilor, adică cei care se pregătesc pentru lucrarea de licență pot primi 300 de lei lunar timp de 4 luni, cei care își finalizează studiile de masterat pot beneficia de 500 de lei lunar, iar cei care se pregătesc pentru disertația de doctorat pot primi burse în valoare de 1.000 de lei lunar pentru o perioadă de 4 luni.

Formularul de aplicare și anexele obligatorii pot fi depuse până la 10 aprilie personal la sediul Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe sau trimise prin poștă sau prin e-mail la adresa kinga.sandor@sepsi.ro.

Puteți găsi informații detaliate despre procesul de acordare, criterii obligatorii și sistemul de punctaje pe pagina web a Primăriei, la secțiunea Burse pentru studenți, la adresa www.sfantugheorgheinfo.ro.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.