EDUCATIE 5 iulie 2018

Au fost desemnați câștigătorii etapei naționale a concursului „Educație Rutieră – Educație pentru Viață“

de Covasna Media | 891 vizualizări

În perioada 01-03 iulie 2018, la Târgu Secuiesc în județul Covasna, a avut loc etapa națională a competiției organizate de Ministerul Afacerilor Interne, prin I.G.P.R. - Direcția Rutieră și Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, „Educație Rutieră – Educație pentru Viață“. Aceasta are ca obiectiv prevenirea accidentelor de circulaţie în care sunt implicaţi elevii, prin formarea unui comportament rutier responsabil în rândul tinerilor, pe baza cunoaşterii şi respectării regulilor de circulaţie.

Entuziasmul, devotamentul și determinarea sunt cuvintele cheie pe care le putem atribui copiilor care au participat la cele trei probe ale competiției, susținuți de dorința de a fi cei mai buni.

Marți seară, după parcurgerea probelor, calcularea punctajelor și soluționarea contestațiilor, a avut loc festivitatea de premiere. Pe locul întâi s-a clasat echipajul județului Dâmbovița, pe doi cei din Galați, iar locul trei al podiumului a revenit echipajului din Cluj.

În plan local, organizatorii acestui eveniment au fost Inspectoratul de Poliţie Judeţean Covasna, Inspectoratul Şcolar Judeţean Covasna și Palatul Copiilor – Sfântu Gheorghe, iar parteneri au fost Corpul Național al Polițiștilor – Consiliul Teritorial Covasna, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog – Covasna, Primăria Municipiului Târgu Secuiesc, Clubul Copiilor din Târgu Secuiesc și liceele Gabor Aron și Turoczi Mozes din Târgu Secuiesc.

Transmitem felicitări tuturor participanților care, pe lângă premiile și diplomele acordate, au câștigat și un bagaj de cunoștințe noi și încredere în forțele proprii, iar partenerilor și organizatorilor acestui eveniment, Inspectoratul de Poliție Județean Covasna le transmite mulțumiri pentru implicare.

Compartimentul Relații Publice IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.