EDUCATIE 19 iulie 2022

A început programul de internship pentru studenţi lansat de Primăria Sfântu Gheorghe

de Agerpres | 697 vizualizări

Opt dintre cei 15 tineri care s-au înscris la programul de internship pentru studenţi organizat de Primăria Sfântu Gheorghe au început, luni, stagiul de practică în cadrul acestei instituţii.

Potrivit reprezentanţilor administraţiei locale, programul se adresează tinerilor care urmează cursurile unei facultăţi sau care au absolvit recent studiile universitare şi cuprinde două stagii de practică, în perioada 18 iulie - 12 august, respectiv 13 august - 9 septembrie.

„În total s-au înscris 15 tineri, opt au început luni stagiul, iar în august urmează ceilalţi şapte”, a declarat Vlad Manolăchescu de la Biroul de comunicare al Primăriei Sfântu Gheorghe.

Tinerii vor face practică la cabinetele celor doi viceprimari, în cadrul altor birouri din cadrul Primăriei, precum şi la mai multe instituţii subordonate.

„Scopul programului este de a le oferi stagiarilor o mai bună înţelegere a funcţionării municipalităţii şi de a le permite acestora să utilizeze în mod corespunzător cunoştinţele dobândite. La fel ca în anul precedent, programul se va desfăşura în două sesiuni de câte o lună fiecare”, se arată într-un comunicat de presă postat pe pagina de internet a Primăriei Sfântu Gheorghe.

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, consideră că programul este benefic atât pentru administraţia locală, cât şi pentru studenţi, întrucât aceştia vor câştiga experienţă practică şi în acelaşi timp vor ajuta municipalitatea în derularea unor activităţi.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.