EDUCATIE 31 martie 2021

180 de elevi nu s-au prezentat la simularea Evaluării Naţionale, 9 fiind în carantină

de Agerpres | 1052 vizualizări

Un număr de 180 de elevi din judeţul Covasna nu s-au prezentat la simularea examenului de Evaluare Naţională desfăşurat zilele trecute, 9 dintre aceştia fiind în carantină din cauza COVID-19, informează Inspectoratul Şcolar.

Potrivit sursei citate, la probele scrise la Limba şi literatura română şi Matematică, care au avut loc luni şi marţi, au participat 1.559 elevi din clasele a VIII-a şi niciunul nu a fost eliminat pentru fraudă sau tentativă de fraudă.

„În judeţul Covasna, pentru aceste două probe au fost înscrişi 1.739 de elevi din clasele a VIII-a. Din totalul celor înscrişi au fost prezenţi 1.559 de elevi, 9 elevi absentând din cauza carantinării. 171 de elevi nu s-au prezentat la cele două probe din cadrul simulării. Niciun elev nu a fost eliminat pentru fraudă sau tentativă de fraudă. Probele s-au desfăşurat în bune condiţii organizatorice, fără incidente“, a precizat marţi, într-un comunicat de presă, conducerea instituţiei.

În cursul zilei de miercuri va avea loc proba scrisă la Limba şi literatura maternă, la care s-au înscris 1.304 elevi, iar rezultatele simulării vor fi afişate pe 16 aprilie.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.