ECONOMIC 25 octombrie 2023

StartUp HUB a fost prezent la Expand North Star, în Dubai

de Covasna Media | 2600 vizualizări

StartUp HUB a devenit partener oficial al comunității în cadrul evenimentului Expand North Star, care a avut loc în perioada 15-18 octombrie 2023 în Dubai Harbour. Co-fondatorul StartUp HUB, Róbert Grüman, a participat la sesiuni și ateliere de lucru, s-a întâlnit cu experți și lideri în domeniu și și-au împărtășit experiențele.

Expand North Star este organizat cu Fintech Surge, Future Blockchain Summit și Marketing Mania, toate evenimente care definesc industria, dar care sunt inspirate de cel mai mare și cel mai bine cotat eveniment de tehnologie din lume, GITEX Global.

„Acest parteneriat va deschide noi orizonturi pentru ecosistemul românesc de startup-uri, creând o vizibilitate și oportunități de neegalat în lume. Fiind unul dintre cele mai importante evenimente de investiții și networking pentru startup-uri din lume și cel mai mare eveniment dedicat startup-urilor din domeniul tehnologiei, a depășit toate edițiile anterioare. Energia era simțită pretutindeni; sute de startup-uri, discursuri motivante, pitch-uri interesante și investitori experimentați îi așteptau pe vizitatori” – a declarat Grüman Róbert.

StartUp HUB a fost partener comunitar oficial al evenimentului, alături de organizații profesionale cheie, cum ar fi US Founder Institute din SUA și Innovations HUB din Polonia.   Evenimentul Expand North Star a avut loc în locația strategică emblematică Dubai Harbour, la intersecția dintre centrele media, digitale și de startup-uri ale orașului.

Acest eveniment a oferit ocazia de a face networking cu o serie de startup-uri și organizații profesionale și a evidențiat necesitatea ca startup-urile în dezvoltare să analizeze mai îndeaproape inteligența artificială și sustenabilitatea dacă doresc să rămână competitive în viitor.  Progresul în domeniul inteligenței artificiale a fost rapid în ultimii ani. Una dintre principalele atracții ale evenimentului Expand North Star a fost faptul că le-a oferit participanților ocazia de a vedea mai îndeaproape această tehnologie și de a vedea cum funcționează în practică.

La această ediție au participat aproximativ 1.800 de expozanți de startup-uri, 900 de investitori din peste 100 de țări și au fost prezentate sute de inițiative. Aceste startup-uri au fost prezente într-o varietate de industrii, cum ar fi tehnologia, sănătatea, educația și sustenabilitatea. Diferitele paneluri au prezentat cele mai recente inovații și tendințe în materie de inteligență artificială, cloud, Web 3.0, economie digitală. De asemenea, pe parcursul evenimentului au fost disponibile o serie de oportunități de networking și ateliere de lucru, în cadrul cărora au fost prezentate peste 1.000 de companii cu influență AI, printre care Microsoft, Huawei și Salesforce, precum și centre de cercetare și inovare din EAU.

Unul dintre obiectivele noastre principale pentru StartUp HUB de anul viitor este să participăm la eveniment în colaborare cu mai multe startup-uri din Transilvania, consolidând astfel ecosistemul regional de startup-uri. Aceste evenimente reprezintă o oportunitate de a afla despre noile tehnologii care pot crește competitivitatea startup-urilor din Transilvania.

Sursa: comunicat de presă

Distribuie articolul:  
|

ECONOMIC

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.