ECONOMIC 10 decembrie 2019

Peste 20 de persoane candidează pentru titlul „Tânărul întreprinzător al anului”

de Agerpres | 2018 vizualizări

Peste 20 de persoane din judeţul Covasna au fost nominalizate pentru titlul „Tânărul întreprinzător al anului”, care va fi decernat la sfârşitul acestei săptămâni de către Asociaţia Junior Business Club din Sfântu Gheorghe şi Camera de Comerţ şi Industrie Covasna.

Preşedintele asociaţiei, Karácsony Zsolt, a declarat luni, pentru AGERPRES, că acest titlu reprezintă recunoaşterea oficială a celor mai buni tineri antreprenori, care au înregistrat succese în activitate şi care pot fi consideraţi exemple pentru cei din generaţia lor.

Potrivit acestuia, în concurs au intrat 22 de tineri care desfăşoară afaceri în diverse domenii de activitate, cum ar fi turism, IT, design sau alimentaţie publică.

„Suntem deja la cea de-a zecea ediţie, deci de zece ani organizăm această gală şi observăm că tinerii sunt tot mai deschişi către mediul antreprenorial. Curajul şi ideile nu le lipsesc, dar au nevoie de informaţii relevante, în timp util, precum şi de finanţare. Anul acesta a fost unul foarte bun din acest punct de vedere, pentru că au fost foarte multe linii de finanţare, le amintesc acum doar pe cele acordate pentru start-up-uri de către Camera de Comerţ şi Industrie Covasna, Asociaţia Întreprinzătorilor Mici şi Mijlocii din judeţul Covasna şi Consiliul Judeţean Covasna. Astfel au apărut multe afaceri noi iniţiate de tineri, de la restaurante moderne până la proiecte inovative sau mai puţin obişnuite, cum ar fi plimbări cu balonul cu aer cald sau fotografii panoramice 3D (...) Tinerii trebuie să fie cât mai conectaţi la informaţii şi să aibă legături cu cât mai multe instituţii şi organizaţii, iar unul dintre rolurile asociaţiei noastre este de a-i ajuta să facă acest lucru”, a preciyat Karácsony Zsolt.

Gala de premiere va avea loc pe 14 decembrie la un local Sfântu Gheorghe, iar selecţia va fi făcută pe baza rezultatelor financiare aferente anului fiscal 2018 ale firmelor deţinute de tineri sau la care sunt asociaţi semnificativi.

Distribuie articolul:  
|

ECONOMIC

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.