ECONOMIC 5 aprilie 2023

Membrii CCI Covasna pot beneficia de noul serviciu de monitorizare SEAP

de Daniela Luca | 886 vizualizări

Camera de Comerț și Industrie Covasna a implementat recent un sistem de urmărire a licitațiilor publicate pe SEAP, grupat pe domenii de interes. Membrii CCI Covasna pot accesa gratuit acest serviciu prin intermediul site-ului www.ccicov.ro. În prezent, sunt monitorizate licitațiile lansate de Consiliul Județean Covasna și Primăria Sfântu Gheorghe, dar lista va fi completată, spun reprezentanții instituției. Conform acestora, persoanele care vor accesa serviciul vor primi un email pe zi care va conține licitațiile lansate în ziua precedentă.

Serviciul se regăsește în partea de sus a paginii, la secțiunea „Acces Internet”. 

Reprezentanții instituției anunță că monitorizarea se face pe cele 12 domenii din SEAP (Agricultură și alimentație; Construcții; Energie electrică și termică, gaze și apă; Hoteluri și restaurante; Industria mineritului, carieră și extractivă; Industria prelucrătoare; Sănătate, asistență socială; Servicii; Tehnologia informație și comunicației; Transport, depozitare și comunicații; Tranzacții imobiliare, închirieri și concesiuni; Utilități, deșeuri, mediu).

Președintele Camerei de Comerț și Industrie Covasna, Edler András-György, este de părere că acest serviciu este util mai ales pentru micile companii din județ care nu dispun de personal specializat pentru urmărirea licitațiilor publice lansate de instituțiile din județ și astfel pierd oportunitatea de a depune o ofertă. 

„E păcat că, din lipsa informației, firmele mici din județul Covasna pierd multe oportunități de afaceri. Sistemul dezvoltat de CCI Covasna, de urmărire a licitațiilor publice pe site-ul SEAP, vine în ajutorul acestor firme prin oferirea în timp real a cererilor de oferte lansate. Să nu uităm că 99% din firmele din județ sunt IMM-uri care nu dispun de personal dedicat pentru urmărirea acestor oportunități”, ne-a spus Edler András-György. 

Deocamdată sunt monitorizate doar licitațiile lansate de Consiliul Județean Covasna și Primăria Sfântu Gheorghe, dar pe viitor lista va fi completată, se arată pe site-ul CCI Covasna. Aceeași sursă precizează că persoanele care vor accesa serviciul vor primi un email pe zi cu informațiile legate de licitațiile lansate în ziua precedentă.

Distribuie articolul:  
|

ECONOMIC

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.