ECONOMIC 10 aprilie 2019

Google: Cursuri gratuite de Design Thinking

de Covasna Media | 1051 vizualizări

Google Atelierul Digital” va derula un nou proiect educațional gratuit în România în perioada aprilie - august 2019, care se adresează tuturor celor care doresc să își îmbunătățească gândirea creativă și să înceapă un proiect inovator, folosind metoda Design Thinking. 

Workshop-urile  „Google Atelierul Digital - Inovație prin Design Thinking” se desfășoară în hub-urile ”Google Atelierul Digital” din București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara pe durata unei zile întregi. Pentru fiecare workshop vor fi selectați 20 de participanți după completarea unui formular.

 Design Thinking este o metodă de rezolvare de a problemelor centrată pe oameni, ce pornește de la înțelegerea problemelor utilizatorului prin empatie, continuă cu explorarea de soluții inovative, prototiparea lor rapidă și testarea prototipului. Design Thinking este una dintre metodele folosite de Google pentru a dezvolta produse și idei inovative.

 Proiectul își propune să ajungă la 1000 de persoane de pe tot teritoriul României și să susțină mediul întreprinzător românesc. Vor fi organizate 50 de workshop-uri, publicul țintă fiind întreprinzătorii cu o afacere în stadiul de proiect sau într-o fază incipientă. Prima sesiune va avea loc pe 20 aprilie, la București. Înscrierile la workshop-urile „Google Atelierul Digital - Inovație prin Design Thinking” se desfășoară pe toată perioada proiectului, participanții alegând la ce sesiune își doresc să se înscrie.  

 „Inovează prin Design Thinking” face parte din „Grow with Google”, o inițiativă globală care urmărește să creeze oportunități pentru toată lumea, prin oferirea de cursuri, resurse și consultanță gratuită. Prin intermediul Atelierul Digital, lansat în 2016 in România, Google își propune să sprijine oamenii să își găsească un loc de muncă, să avanseze în carieră sau să își dezvolte afacerea prin dobândirea de competențe digitale, susținând mediul antreprenorial din România.

Distribuie articolul:  
|

ECONOMIC

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.