ECONOMIC 23 aprilie 2020

CUMPĂRĂ LOCAL - PROTEJEAZĂ ECONOMIA LOCALĂ ! – sprijin online pentru antreprenorii locali

de Covasna Media | 1757 vizualizări

La inițiativa conducerii Fundației Comunitare Covasna și cu ajutorul colaboratorilor a fost creat un portal comercial cu titlul https://haromszeki.ro/ro, cu scopul de a ajuta întreprinderile locale care au probleme pentru că au fost nevoite să își suspende activitatea pentru o perioadă. Întreprinderile mici au fost puse în pericol de blocajul economic cauzat de coronavirus, iar situația lor a devenit sumbră.

CUMPĂRĂ LOCAL - PROTEJEAZĂ ECONOMIA LOCALĂ ! este un portal care vă permite să comandați servicii și produse locale cu plata în avans. Deci cumpărătorul plătește produsul /serviciul pe care îl primește însă abia mai târziu. Antreprenorul garantează acest lucru prin contract.

Prin cumpărăturile noastre, nu numai că ne facem nouă un bine, dar ajutăm și antreprenorii care se confruntă în prezent cu un deficit financiar. Dacă îi ajutăm pe ei, ne ajutăm și pe noi înșine! Dearece dacă întreprinderile mici pot supraviețui datorită clienților, pot continua să funcționeze după criză și să ne facă viața de zi cu zi mai frumoasă.

Încurajăm covăsnenii să acorde încredere antreprenorilor locali și să utilizeze serviciile portalului.

Antreprenorii covăsneni se pot înregistra aici: https://haromszeki.ro/ro/cumpar-local

Avem încredere că inițiativa CUMPĂRĂ LOCAL - PROTEJEAZĂ ECONOMIA LOCALĂ !, asemenea programelor CARDUL COMUNITAR și FIRMĂ COVĂSNEANĂ/PRODUS COVĂSNEAN, va stimula cooperarea locală și va servi comunitatea.

Sursa foto haromszeki.ro

Serviciul de informare HKA

Distribuie articolul:  
|

ECONOMIC

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.