ECOLOGIE 27 august 2013

Eco-Rom Ambalaje, argint la International Business Awards

de Covasna Media | 841 vizualizări

Proiectul educaţional Laboratorul Verde al Reciclării, recunoscut din nou la nivel internaţional

Eco-Rom Ambalaje se bucură de o nouă reuşită la nivel internaţional – medalia de argint sau Silver Stevie Award® în cadrul prestigioasei competiţii de comunicare International Business AwardsSM pentru proiectul educaţional Laboratorul Verde al Reciclării. Câştigătorii au fost selectaţi de peste 250 de juraţi cu poziţii de conducere din întreaga lume.

Ediţia acestui an a reunit peste 3.300 de nominalizări înscrise în diversele categorii deschise competiţiei. Proiectul Laboratorul Verde al Reciclării a fost nominalizat la categoria Proiectul de Responsabilitate Socială al anului în Europa.

„Ne onorează atenţia internaţională pe care a primit-o proiectul nostru, cu atât mai mult cu cât rezultatele programului şi-au spus cuvântul în special pe plan local. O investiţie continuă în educarea tinerei generaţii pe probleme de mediu este un demers necesar în România, care se va materializa în dobândirea şi dezvoltarea unui comportamentului civic proactiv”, a declarat Lorita Constantinescu, Director Relaţii Publice şi Comunicare Eco-Rom Ambalaje.

International Business AwardsSM este o competiţie de top în industria business la nivel mondial. Anul acesta, IBA a primit nominalizări din peste 50 de ţări şi teritorii din întreaga lume, deschise tuturor persoanelor fizice şi organizaţiilor mari sau mici, din sectorul public sau privat, profit sau non-profit.

Proiectul naţional Laboratorul Verde al Reciclării a fost lansat în septembrie 2012 în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice. Pe parcursul unui an şcolar, Caravana a ajuns în peste 20 de oraşe din ţară, implicând peste 10.000 de elevi de clasa a III-a.

La doar un an de la lansare, Laboratorul Verde al Reciclării a câştigat două premii de referinţă, primul dintre acestea fiind Medalia de Aur pentru Excelenţă la categoria Companii Mici şi Mijlocii în cadrul European CSR Awards.

Distribuie articolul:  
|

ECOLOGIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.