ECOLOGIE 10 mai 2019

Curs de gestionare a deșeurilor, la Sfântu Gheorghe

de Daniela Luca | 2498 vizualizări

Înscrierile se fac până pe 13 mai

Camera de Comerț și Industrie (CCI) Covasna organizează un nou curs cu tema cu tema „Responsabil cu gestiunea deșeurilor”. Evenimentul va avea loc pe 15 mai și se va desfășura la sediul din reședința de județ a instituției, pe strada Oltului nr. 17.

Pentru a veni în sprijinul persoanelor juridice care dețin autorizație sau autorizație integrată de mediu și care au obligația să desemneze o persoană care să urmărească și să asigure îndeplinirea obligațiilor prevăzute de legea 211/2011 privind regimul deșeurilor, Camera de Comerț și Industrie Covasna organizează cursul cu tema „Responsabil cu gestiunea deșeurilor”.

În cadrul cursului vor fi propuse soluții practice pentru conformarea operatorilor economici cu cerințele legislației de mediu în domeniul deșeurilor. De asemenea, va fi pus accent pe gestionarea anumitor categorii de deșeuri, reglementate prin acte normative speciale, cum ar fi uleiuri uzate, baterii și acumulatori uzaţi, deşeuri de echipamente electrice şi electronice.

Cursanții vor avea parte și de un studiu de caz despre sancţiuni contravenţionale, cuantumul amenzilor și evitarea sancţiunilor.

Cursul se va desfășura miercuri, 15 mai, între orele 14:00 și 20:00, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Covasna, strada Oltului nr. 17. Taxa de participare este de 200 de lei + TVA, iar pentru membrii Camerei de Comerț și Industrie Covasna, 150 de lei + TVA.

Înscrierile se pot face până pe 13 mai, pe adresa ccicov@ccicov.com, iar participanții sunt rugați să  o facă cât mai curând din cauza locurilor limitate.

Distribuie articolul:  
|

ECOLOGIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.