ECOLOGIE 8 ianuarie 2021

(Update) Invitație la curățenie, pe malul Oltului

de Daniela Luca | 3070 vizualizări

UPDATE: Organizatorii au anunțat vineri că acțiunea a fost amânată din cauza vremii. Aceștia vor reveni cu noutăți. 

Știrea inițială:

Organizatorii „Oraș curat – Sepsi” pun la dispoziție saci și mănuși 

Acțiunea de curățenie „Oraș curat – Sepsi” va avea loc sâmbătă, 9 ianuarie, începând cu ora 10:00, anunță organizatorii. Participanții își dau întâlnire înainte, în zona magazinului Penny din Sfântu Gheorghe. Materialele necesare, saci menajeri și mănuși, vor fi puse la dispoziția celor care vor lua parte la eveniment. Scopul activității este igienizarea și ecologizarea malurilor Râului Olt. Orice mână de ajutor este binevenită, spun cei care au venit cu ideea.

Inițiativa „Oraș curat – Sepsi”  îi aparține lui Adrian Balint, iar la scurt timp, a devenit una colectivă, pentru că tot mai multe persoane și-au exprimat dorința de a participa.

„Cu toții vrem un oraș curat, ordonat și civilizat, iar pentru că iubim și respectăm natura din oraș, cât și din împrejurimile lui, îi invităm pe toți oamenii care vor să ajute la o acțiune de culegere a gunoaielor de pe malul Oltului, din zona Supermarketului Penny. Inițiativa nu este luată de niciun fel de organizație sau partid politic, ci pur și simplu de oameni care vor să facă un bine pentru mediul nostru înconjurător, pentru comunitatea noastră. În același timp, setăm un exemplu pentru copiii pe care îi creștem și care reprezintă viitorul”, ne-a spus una dintre persoanele care s-au alăturat inițiativei de organizare a acestui eveniment, Gabi Chirilă.

Acțiunea începe la ora 10:00, iar toți cei care vor să se alăture sunt rugați să vină cu câteva minute mai devreme în parcarea de magazinul Penny din Sfântu Gheorghe.

„Sacii menajeri și mănușile de unică folosință le aducem noi, voi doar veniți cu voia bună, cu chef de muncă și mișcare, eventual și cu un termos cu ceai. Sacii menajeri și mănușile de unică folosință sunt sponsorizate de Dan Damian (Dr.Office/Dr.Fit). Mai avem un pic de ajutor și de la Tega, cu ceva saci și un container. Schimbările mari încep cu pași mici și avem nevoie de cât mai mulți dintre voi. Vă mulțumim și vă așteptăm în număr cât mai mare. Împreună e mai ușor să menținem orașul curat”, a mai spus Gabi Chirilă.

Sursă foto: Facebook/Oana Macovei. 

Distribuie articolul:  
|

ECOLOGIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.