ECOLOGIE 22 aprilie 2011

Colectaţi separat şi câştigaţi !

de Covasna Media | 519 vizualizări
Până la data de 11 mai la Centrul de colectare selectivă din str. Teller Ede nr. 2 (fosta Energiei) se desfășoară acţiunea de colectare a deşeurilor selective organizată de SC TEGA S.A. Zilnic între orele 8-20 se colectează următoarele tipuri de deşeuri: hârtie, plastic, sticlă, textile, deşeuri de ambalaje metalice, deşeuri voluminoase, tuburi fluorescente, baterii şi acumulatori cu plumb, uleiuri şi grăsimi comestibile, anvelope

Până la data de 11 mai la Centrul de colectare selectivă din str. Teller Ede nr. 2 (fosta Energiei) se desfășoară acţiunea de colectare a deşeurilor selective organizată de SC TEGA S.A. Zilnic între orele 8-20 se colectează următoarele tipuri de deşeuri: hârtie, plastic, sticlă, textile, deşeuri de ambalaje metalice, deşeuri voluminoase, tuburi fluorescente, baterii şi acumulatori cu plumb, uleiuri şi grăsimi comestibile, anvelope scoase din uz.

Mai multe deşeuri predate, mai mari şanse de câştig!

Premiile acordate sunt: recipienţi de compostare (15 buc.) şi sistem de pre-sortare deşeuri (15 buc.)

Regulamentul jocului, lista cu cantităţile pe tipuri de deşeuri şi informaţii suplimentare se pot obţine pe site-ul www.tega.ro sau la telefon: 0267-310.123 sau 0367-401.911. Extragerea va avea loc în data de 11 mai ora 15:30 la sediul din str. Teller Ede (fosta Energiei) nr. 2.

Distribuie articolul:  
|

ECOLOGIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.