ECOLOGIE 13 mai 2012

Colectare deşeuri

de Covasna Media | 575 vizualizări

SC Tega S.A. organizează paralel cu acțiunea de debarasare a obiectelor casnice nefolosibile și acțiunea de colectare a deșeurilor electrice și electronice. Acțiunea de colectare se organizează împreună cu Organizaţia colectivă CCR Logistics Systems RO SRL, care va asigura premiile ce se vor acorda pentru participanți.

Orice persoană poate preda  zilnic între orele 8-20 la sediul societății din str. Teller Ede (fosta Energiei) nr. 2 aparate electrice sau electronice vechi nedezmembrate. Persoanele  vor participa la tragere la sorți. Mai multe informații despre acțiunea de colectare se pot obține la numerele de telefon 0267-310123, 0267-351897, 0367-401911 sau pe pagina web www.tega.ro. Anul trecut în urma acțiunii de colectare s-a adunat în jur de 6-7 tone de deșeuri electrice. Anul acesta extragerea premiilor se organizează pe baza cantităților colectate, după colectarea cantității de 10 tone de deșeuri. Data extragerii va fi anunțată și în presa locală.

Program degajare în perioada 14-18 mai: între străzile Ciucului, Arcușului, Romulus Cioflec, Căminul, Erege, Borviz și Kossuth Lajos: Nouă, Cerbului, Bisericii, Fântânii, Voican, Kőrösi Csoma Sándor, Câmpului, Dakó, Martinovics, Crinului, Daczó, Cetății, Arcușului, p-ța Kálvin, Toroczkai Wigand Ede, Veszprém, Kiskunhalas, Gelei József, Cegléd, Rodostó,          Ferencváros, Gernáld Antal, Kecskemét.

În zilele de colectare se colectează obiectele de uz casnic nefolosite (mobilă veche, haine uzate etc). Nu se colectează deșeurile din demolări și construcții și deșeurile vegetale.

Distribuie articolul:  
|

ECOLOGIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.