AUTO 28 decembrie 2014

Circulaţie îngreunată pe DN 1, pe Valea Prahovei. Situația drumurilor din România

de Covasna Media | 929 vizualizări

Drumul naţional 1 este foarte aglomerat, duminică, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, unde pe sensul de coborâre dinspre munte se circulă în coloană, cu viteză redusă, în condiţiile în care mii de turişti se întorc acasă de la munte, poliţiştii recomandând ca alternativă DN 1 A.

Circulaţia pe drumul naţional 1 se desfăşoară cu dificultate, duminică, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, pe sensul de mers Braşov - Bucureşti circulându-se în coloană.

Astfel, conform datelor furnizate de către reprezentanţii Poliţiei Prahova, coloana de maşini se întinde între staţiunile Predeal şi Buşteni, pe acest tronson al DN 1 circulându-se cu viteză redusă, însă fără a exista blocaje în trafic. Carosabilul este umed, dar neacoperit de zăpadă.

Un număr de 20 de poliţişti de la Poliţia Rutieră Prahova acţionează pe DN 1, la Buşteni, Sinaia şi Comarnic, pentru fluidizarea circulaţiei. Pe sensul de urcare către munte pe Valea Prahovei traficul rutier se desfăşoară în condiţii normale.

Mii de turişti care au petrecut vacanţa de Crăciun sau weekend-ul în staţiunile de pe Valea Prahovei şi din Braşov se îndreaptă spre Ploieşti şi Bucureşti, duminică după-amiază.

În condiţiile în care drumul este foarte aglomerat, Poliţia recomandă şoferilor ca rută alternativă DN 1 A, care face legătura între Braşov şi Ploieşti pe ruta Săcele - Cheia - Vălenii de Munte. Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu viteză redusă şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.

Traficul rutier se desfășoară îngreunat pe DN6 Timișoara-Lugoj

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române  informează că duminică, traficul rutier pe DN6 Timişoara - Lugoj se desfăşoară îngreunat, pe un fir, alternativ, pe raza localităţii Topolovăţ, la kilometrul 521, din cauza unui accident rutier  în care au fost implicate două autoturisme.

Traficul rutier, oprtit pe DN7 Deva-Arad

De asemenea, de la ora 14.00, traficul rutier pe DN7 Deva - Arad este oprit, în ambele sensuri, la ieşirea din localitatea Conop, spre Arad, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule.

Distribuie articolul:  
|

AUTO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.