ACTUALITATE 27 mai 2024

Ziua Psihologului: sărbătoarea unei profesii dedicate înțelegerii, sprijinului și transformării vieților

de Covasna Media | 1280 vizualizări

Astăzi sărbătorim o profesie dedicată înțelegerii, sprijinului și transformării vieților - Ziua Psihologului. Cu 20 de ani în urmă, Parlamentul României a marcat acest moment prin adoptarea Legii nr. 213/2004, reglementând exercitarea profesiei de psiholog. În fiecare an, la 27 mai, ne adunăm să reflectăm asupra contribuțiilor esențiale pe care psihologii le aduc comunității noastre.

De-a lungul celor două decenii, psihologii din întreaga țară și-au dedicat timpul și expertiza pentru a ajuta și ghida pe cei aflați în nevoie, navigându-i prin situații de criză, momente dificile și incertitudini. Acești profesioniști remarcabili lucrează cu dăruire și empatie în spitale, clinici, școli, organizații, instituții, practici private, cercetare și în numeroase alte domenii, aducând lumină și înțelegere acolo unde există întuneric și confuzie.

Astăzi, ne oprim să le mulțumim psihologilor pentru angajamentul lor continuu și devotamentul lor față de binele celorlalți. Să le oferim recunoștința noastră pentru eforturile lor neîncetate de a oferi servicii de calitate și pentru rolul lor esențial în promovarea sănătății mentale și a bunăstării noastre. La mulți ani, psihologi covăsneni și tuturor celor care își dedică viața acestui nobil scop!

La mulți ani, psihologi covăsneni!

Grațiela Stroie, psiholog clinician, psihoterapeut și terapeut ABA, autoarea rubricii „Parenting Sănătos” din revista OCV/Observatorul de Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Anunţ public

Acum 19 ore, 16 minute

Anunţ public

Acum 19 ore, 17 minute

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.