ACTUALITATE 22 septembrie 2009

Ziua Porţilor Deschise la Poliţie

de Covasna Media | 648 vizualizări
[singlepic=346,400,200,,left]Peste o sută de copii au dat ieri buzna în curtea Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) pentru a face cunoştinţă cu armele, maşinile sau echipamentele pe care le folosesc poliţiştii în activitatea lor de zi cu zi. Curioşi şi gălăgioşi, copiii de la grădiniţă şi clasele gimnaziale nu s-au sfiit să urce în maşinile de poliţie şi să vorbească prin portavoce, să dea alarma sau să se joace dea micii poliţişti

Peste o sută de copii au dat ieri buzna în curtea Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) pentru a face cunoştinţă cu armele, maşinile sau echipamentele pe care le folosesc poliţiştii în activitatea lor de zi cu zi.

Curioşi şi gălăgioşi, copiii de la grădiniţă şi clasele gimnaziale nu s-au sfiit să urce în maşinile de poliţie şi să vorbească prin portavoce, să dea alarma sau să se joace dea micii poliţişti folosindu-se de pistoalele, puştile, bastoanele sau cătuşele din dotarea Poliţiei.

Vizitatorii s-au arătat încântaţi de ceea ce au văzut şi cu greu s-au desprins de „jucăriile” scoase la lumină special pentru ei. Acţiunea a avut loc cu ocazia Zilei Porţilor Deschise, care marchează înce putul Săptămânii Mobilităţii, perioadă care coincide totodată şi cu Săptămâna Prevenirii Criminalităţii.

A.S.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
criss, 24 septembrie 2009
titel, ce vrei sa zici ? Ăstia sunt poliţiştii,(unii sau majoritatea) făcuţi la apelul bocancilor din taximetrişti, şomeri sau ingineri.
Ion Ciobanu, 23 septembrie 2009
Dar toate ştirile alea cu hoţul prins de patrulă, cu tâlharul arestat ş.a.m.d. cum rămâne? Eu nu spun că poliţia noastră e foate bună, dar nici chiar cum spuneţi dvs, titi, nu este. Nu le citeste integral
titi, 23 septembrie 2009
mai criss vezi va esti papagal?nu trebe sa-ti care plasa dar nici cu tiganii sau cu hotii nu au curaj sa se puna.centrala sa ti-o duci la fier vechi.
criss, 22 septembrie 2009
dar ce vrei Titi, sa-ti care plasa sau sa-ti repare frigiderul politistul. De exemplu eu am un necaz acum , am centrala stricata si nici bani n-am iar politia sta degeaba.
titi, 22 septembrie 2009
Pacat de acesti copii care inca nu stiu ca nu o sa aiba cine sa-i apere cind vor fi mai mari.Daca vor face vre-o prostie imediat va fi acolo POLITIA dar la necaz nicaieri(din pacate).
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.