ACTUALITATE 28 februarie 2013

Ziua Porţilor Deschise la ISU Covasna

de Covasna Media | 380 vizualizări

Porti Deschise ISU Pompieri Protectia Civila 28.02.13 (3)

În cursul zilei de joi, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Mihai Viteazul” al județului Covasna a primit, cu ocazia aniversării a 80 de ani de la atestarea documentară a Protecţiei Civile din România, vizita a peste 150 de preşcolari, elevi şi cadre didactice.

Cu acest prilej, vizitatorilor li s-au prezentat autospecialele de intervenție ale Inspectoratului și li s-a oferit posibilitatea de a asista la diferite exerciții demonstrative.

Tot ieri a avut loc și premierea celor mai reușite desene realizate de către elevii claselor a III-a în cadrul concursului „Ameninţări din Cosmos”.

Porti Deschise ISU Pompieri Protectia Civila 28.02.13 (2)

În urma analizării celor peste 30 de desene, locul I a fost obţinut de Mara Blaga de la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul”, pe locul II s-a clasat Andreea Ţigănuş de la Şcoala Gimnazială „Nicolae Colan“ , iar locul III a fost ocupat de Alexandru Adumitroaie de la Şcoala Gimnazială „Ady Endre”.

Cu ocazia acestui eveniment, personalul ISU Covasna a dorit să readucă în atenția cetățenilor principalele misiuni ale protecției civile ce vizează salvarea vieților omenești și înlăturarea efectelor distrugătoare produse de dezastrele naturale.

Porti Deschise ISU Pompieri Protectia Civila 28.02.13 (1)

Serviciul Protecţie, Pregătire şi Educaţie Preventivă a Populaţiei

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.