ACTUALITATE 5 iunie 2016

Ziua Copiilor de la „Mihail Sadoveanu”

de Covasna Media | 478 vizualizări

Ziua Internaţională a Copilului a fost celebrată aşa cum se cuvine şi la Şcoala „Mihail Sadoveanu” din Întorsura Buzăului. De 1 Iunie, elevii au putut să îşi demonstreze abilităţile de dansatori, în cadrul unui concurs organizat pe o scenă amenajată în curtea şcolii. Activitatea a fost coordonată de directoarea instituţiei, Adela Stroie, şi de profesorii de educație fizică Mihaela Popica și Sergiu Borcea.

„Timp de câteva ore am asistat la un minunat spectacol realizat de elevii școlii noastre în care au dat dovadă de multă creativitate și de coregrafii complexe. Am realizat, încă o dată, că elevii noștri au dovedit spirit de echipă și dorință de a se bucura de muzică și dans, iar noi, profesorii, am retrăit aceste sentimente frumoase ale copilăriei. A fost ziua în care am văzut zâmbete, încredere și mulțumire pe fețele tuturor copiilor, dar și pe cele ale cadrelor didactice. A fost o primă zi frumoasă de vară”, a scris profesoara de educaţie fizică Mihaela Popica, într-o comunicare adresată presei.

Potrivit acesteia, jurizarea, care a căzut în sarcina cadrelor didactice, nu a fost ușoară deoarece echipele au fost foarte bine pregătite. „Au fost punctate ținuta scenică, prezentarea coregrafiei, sincronizarea și corectitudinea executării dansului. Fiecare clasă a participat cu câte o echipă care să-i reprezinte la concurs, aceste dansuri fiind concepute și realizate în totalitate de echipă, urmărindu-se lucrul în echipă, colaborarea. Școala a participat cu premiile și diplomele acordate elevilor câștigători, dar şi cei care nu au participat la concurs, fiind doar spectatori, au fost răsplătiţi cu dulciuri”, a mai declarat profesoara Mihaela Popica.

Copii Mihai Sadoveanu 3

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.