ACTUALITATE 6 septembrie 2009

Zilieri răniţi de o remorcă

de Covasna Media | 461 vizualizări

Un tractor care transporta zilieri de la cules cartofi s-a răsturnat vineri seara pe un drum comunal dintre satul Băcel şi Chichiş, trei persoane fiind grav accidentate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna, Andrea Buzsi, tractorul avea două remorci şi oamenii erau transportaţi de la câmp, după o zi de muncă. Într-una dintre acestea se aflau 7 persoane, iar accidentul a avut loc în afara localităţii, pe DC 27, se pare că din cauza denivelării drumului.

Potrivit directorului Serviciului de Ambulanţă, Tiberiu Poştoacă, cele 3 persoane au fost investigate la Urgenţă şi au fost internate la Ortopedie. Acestea au suferit mai multe fracturi, după ce au fost prinse sub remorcă şi implicit sub cartofii tocmai aduşi de la câmp. „Sunt loviţi destul de serios, vor rămâne la Ortopedie, au fracturi de bazin, de membre, acum se fac investigaţiile”, a spus Poştoacă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a afla exact cauzele şi condiţiile în care s-a petrecut accidentul. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilo-test care a indicat 0.00mg/l alcool pur în aerul expirat.

3 maşini implicare într-un accident în Sfântu-Gheorghe

Un alt accident a avut loc tot vineri, însă în Sfântu-Gheorghe, pe str. Lt. păiuş David din zona Gării. În accident au fost implicate 3 autoturisme, care au fost avariate destul de serios.

Teme articol: accident raniti tractor remorca
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.