ACTUALITATE 15 noiembrie 2015

„Zilele porților deschise” la Autoliv

de Covasna Media | 168 vizualizări

Peste 200 de persoane au participat la sfârșitul săptămânii trecute la evenimentul Autoliv Open Days, având ocazia de a vizita fabrica de volane din Sfântu Gheorghe și de a cunoaște cea mai mare și mai dinamică echipă din județul Covasna. Totodată, vizitatorii au putut să se informeze în legătură cu cele peste 100 de noi poziții deschise pentru angajare la fabrica Autoliv din județul nostru.

Evenimentul a prilejuit, de asemenea, realizarea primei emisiuni radio în direct dintr-o fabrică Autoliv din România, postul local Sepsi Radio transmițând o emisiune de peste 3 ore în care angajați, vizitatori și persoane din management au vorbit despre activitatea companiei în Sfântu Gheorghe.

Participanții la „Zilele porților deschise” au putut să se înscrie și la o tombolă la capătul căreia, trei dintre ei, prin tragere la sorți, au câștigat câte o tabletă Lenovo.

Szilágyi Edit, Rab Maria și Vancsa István sunt câștigătorii tombolei și ei vor fi contactați de către organizatori pentru a afla cum pot intra în posesia premiului.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.