ACTUALITATE 6 noiembrie 2014

Wings of freedom

de Covasna Media | 82 vizualizări

Libertate. Un cuvânt nerostit și o stare pe care o simțim cu toții. Deși ne bucurăm de ea, nu suntem liberi pe deplin. Ce înțelegeți prin libertate? Când vă simțiți liberi? Libertatea înseamnă răspundere și tocmai de aceea majoritatea oamenilor se tem de ea. Unii se simt liberi când sunt fericiți, alții când iubesc, alții când escaladează cele mai înalte piscuri, când zboară, când se roagă, când dansează sau cântă, când creează, când încep o nouă etapă a vieții lor.

O formă de libertate (nu și cea a sufletului însă) este cea pe care o simt atunci când creez. Am libertatea și liberul arbitru de a crea așa cum vreau, cum cred și cum simt. Iar acum m-am gândit la aripi. La îngeri. La libertate și la zbor. Căci de nenumărate ori mă visez zburând, ridicându-mă pur și simplu de la sol, mergând sau dansând în aer. Iar față de îngeri, zbor și aripi am o atracție specială.

Astăzi vă voi prezenta un colier. Cu aripi. Materialele de care aveți nevoie pentru a crea acest colier sunt:

– perle rotunde albe/ivoire de diferite mărimi

– gută elastică/neelastică (în funcție de dorința fiecăruia)

– perle în formă de lacrimă

– pandantive în formă de aripă (imagine în oglindă ar fi ideal)

– cabochon cu cristale

– lanț cu zale din bronz antichizat

– ștrasuri albe

– capăt de șnur

– zale, încuietoare

– opțional link inscripționat cu diferite texte („Believe” în cazul nostru)

– adeziv E600 / silicon

Pentru colaborări nu ezitați să mă contactați la adresa de e-mail cohavit88@yahoo.com sau pe facebook (Prințesă mică) iar până data viitoare nu uitați să zburați la timp, altfel vă rămân aripile mici.  Iar celor ce își serbează onomastica mâine, de Sfinții Arhangheli Mihail, Gavriil (și Rafail), le doresc un călduros și sincer La Mulți Ani!

(Diana Borboly, Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.