ACTUALITATE 29 septembrie 2016

Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice vor continua să crească. Prognoza meteo pentru vineri şi sâmbătă

de Covasna Media | 714 vizualizări

VINERI. Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice vor continua să crească urmând a se situa peste cele, climatologic, specifice acestei date din an. Cerul va fi mai mult senin - ziua în toate regiunile, iar în sud şi în est şi noaptea, în timp ce în restul teritoriului va deveni variabil şi cu unele înnorări. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 28 de grade, iar cele minime între 3...4 grade în depresiunile intramontane şi 16...17 grade pe litoral. Dimineaţa, dar mai ales în cursul nopţii, în zonele joase de relief, pe arii restrânse, va fi ceaţă.

SÂMBĂTĂ. Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit pentru prima zi a lunii octombrie, la nivelul întregii ţări. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, dar condiţiile de ploaie vor fi foarte reduse. Vântul va sufla, în general, moderat în regiunile estice şi slab în restul teritoriului, iar la munte, în special la înălţimi mai mari, va avea unele intensificări.Temperaturile maxime se vor încadra între 20...21 de grade pe litoral şi 27...28 de grade în Câmpia Română, iar cele minime între 7 şi 17 grade, mai scăzute, până la 3...4 grade, în estul Transilvaniei. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse, în zonele joase de relief din est, sud-est şi izolat în depresiunile din restul teritoriului, va fi ceaţă.

 

Teme articol: vremea prognoza meteo
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.