ACTUALITATE 8 septembrie 2016

Vremea va fi în general frumoasă. Prognoza meteo pentru vineri şi sâmbătă

de Covasna Media | 92 vizualizări

La sfârşit de săptămână, vremea va fi în general frumoasă şi deosebit de caldă, informează ANM.

VINERI. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în sud-vestul şi sudul extrem al ţării, precum şi la munte, dar numai izolat şi trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în sudul Banatului şi în zona montană înaltă.

Temperaturile maxime se vor încadra între 27 şi 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-est, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 şi 22 de grade, mai scăzute în depresiuni, spre 8 grade. Dimineaţa şi noaptea, în zonele depresionare, vor fi condiţii de ceaţă.

SÂMBĂTĂ. Vremea se va menţine deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros în jumătatea de sud-vest a ţării unde, mai ales spre seară şi noaptea, pe arii restrânse vor fi ploi slabe, de scurtă durată. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în special după-amiaza la munte, unde numai izolat se vor semnala averse şi descărcări electrice.

Vântul va avea uşoare intensificări pe parcursul zilei în regiunile sudice şi la munte, dar şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 33 de grade, iar cele minime între 8 şi 20 de grade. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief, vor fi condiţii de ceaţă.

 

Teme articol: vreme prognoza
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.