ACTUALITATE 6 iunie 2016

Vremea va fi frumoasă, dar răcoroasă. Prognoza meteo pentru marţi şi miercuri

de Covasna Media | 936 vizualizări

MARŢI. Vremea va deveni în general frumoasă, dar răcoroasă mai ales dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, averse şi descărcări electrice pe arii restrânse în Oltenia, nord-vestul Munteniei, Transilvania, precum şi la munte, informează ANM.

În zona Carpaţilor Meridionali şi în Subcarpaţii Getici cantităţile de apă mai pot depăşi 15 l/mp. În restul teritoriului, ploi de scurtă durată se vor semnala doar cu totul izolat. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 24 de grade, iar cele minime, în general între 3 şi 13 grade.  În zonele joase, izolat vor fi condiţii de ceaţă.

MIERCURI. Vremea se va menţine în general frumoasă, dar şi răcoroasă dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales după-amiaza când,  pe arii restrânse în zonele de munte, dar şi în centrul şi sud-vestul ţării vor mai fi ploi de scurtă durată, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 25 de grade, iar cele minime se vor situa între 6 şi 15 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali. În zonele joase, izolat vor mai fi condiţii de ceaţă.

 

Teme articol: meteo vreme prognoza meteo
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.