ACTUALITATE 30 ianuarie 2020

Vorbitorii de engleză, provocați la un concurs de eseuri

de Daniela Luca | 1275 vizualizări

Premiile vor fi personalizate în funcție de conținutul lucrării 

Un club de engleză din Sfântu Gheorghe organizează un nou concurs pentru iubitorii limbii engleze de toate vârstele. Doritorii să participe trebuie să scrie un eseu pe tema „2020”.  Lucrările vor fi sortate pe categorii, iar cele mai reușite de la fiecare secțiune vor fi premiate. 

Eseurile întocmite în limba engleză, pe tema „2020” trebuie să conțină între 350 și 750 de cuvinte. Acestea pot fi scrise și de mână, cu cerneală neagră sau albastră, însă trebuie să fie lizibile. Concursul este deschis tuturor, indiferent de vârstă, spun organizatorii. 

„Concursul este deschis pentru toată lumea, indiferent de vârstă, naționalitate, țară. Tema este una foarte liberă. Scopul este să-i facem pe elevi, studenți, adulți, vârstnici, chiar oricine, să se gândească la un subiect și să-și pună gândurile pe hârtie, în engleză. Este al treilea an în care organizăm acest concurs, de obicei primim eseuri de la copii, adolescenți, anul trecut am primit și din Nigeria. Anul acesta am primit eseuri mai ales de la adulți, despre sensul vieții, planuri, trecerea timpului. Aș vrea ca fiecare să se desprindă din graba vieții de zi cu zi, să se concentreze doar pe un lucru, un subiect și să-și pună, organizeze gândurile, să încetinească, să se liniștească un pic și mai ales, să creeze ceva original, doar al lor”, ne-a transmis administratorul și profesoara de engleză a clubului, Fülöp Zsófia.

Eseurile pot fi trimise până pe 31 ianuarie inclusiv, pe adresa de e-mail fulop.zsofia@mail.com sau pot fi predate la sediul Spark English Club de pe strada Nicolae Bălcescu 8A, Sfântu Gheorghe. 

Conform regulamentului, pe o foaie separată sau în e-mail trebuie trecute următoarele informații – numele participantului, vârsta, data nașterii, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa, iar în cazul elevilor, școala și numele profesorului. 

Tot în regulament se arată că o persoană poate trimite un singur eseu, iar acesta trebuie să fie original. Nu se acceptă plagiatul. 

Rezultatele vor fi afișate pe 3 februarie, iar premiile-surpriză vor fi personalizate în funcție de conținutul eseurilor, spun organizatorii. Lucrările se grupează pe categorii, în funcție de conținut, iar din acestea se alege câte o lucrare câștigătoare. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.