ACTUALITATE 7 decembrie 2020

USR PLUS Covasna: „Am ales un drum nespectaculos în politică, dar potrivit, etic”

de Daniela Luca | 1608 vizualizări

Copreședinții Alianței USR PLUS Covasna, Szilárd Dulanyi-Balogh și Radu Matei au transmis, printr-un comunicat de presă, un mesaj de mulțumire celor care au susținut formațiunea politică la aceste alegeri parlamentare. Aceștia au vorbit și despre prioritățile pentru următorii patru ani.

„Mulțumim tuturor celor care au avut încredere în noi și ne-au votat. Alegerile Parlamentare ne-au demonstrat că am reușit scoruri bune în localitățile unde avem organizații. În următorii 4 ani va fi prioritatea noastră zero să creștem alături de noi, cei mai vechi, oameni tineri și organizații noi care corespund principiilor noastre. Noi în politică locală am ales, poate un drum nespectaculos, și anume să încercăm din toate răsputerile să reprezentăm pe toți laolaltă, indiferent de etnie. Poate acest fel de a face politică este unul nespectaculos, dar din punctul nostru de vedere este drumul potrivit, etic, constructiv. Pe acest drum va merge în continuare organizația noastră. Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul necondiționat acordat. Vom merge înainte cu toată forța dând dovadă de transparență, decență, competență”, se arată într-un comunicat de presă semnat de copreședinții Alianței USR PLUS Covasna, Szilárd Dulanyi-Balogh și Radu Matei.

Lista Alianței USR PLUS Covasna la alegerile din acest an a fost deschisă de Szilárd Dulanyi-Balogh și de Bagoly Levente la Camera Deputaților și de Radu Matei la Senat.

Datele oficiale centralizate duminică după ora 21:00, au arătat că în județul Covasna prezența la vot, după închiderea urnelor, a fost de 31,18%, mai scăzută decât la Alegerile Parlamentare din 2016, când a fost 38,25%. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.