ACTUALITATE 12 ianuarie 2011

Un tren personal a deraiat ieri dimineaţă

de Covasna Media | 60 vizualizări
În urma accidentului nu a fost rănită niciuna din cele 20 de persoane aflate în tren Un tren personal care circula pe ruta Sfântu Gheorghe – Breţcu a deraiat ieri dimineaţă, în jurul orei 10:00, în urma impactului cu o autoutilitară care nu a oprit la trecerea cu calea ferată. Incidentul s-a produs în apropierea comunei Zăbala, la scurtă vreme după plecarea trenului spre Târgu Secuiesc. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Andrea Buzsi, incidentul s-a produs la trecerea

În urma accidentului nu a fost rănită niciuna din cele 20 de persoane aflate în tren

Un tren personal care circula pe ruta Sfântu Gheorghe – Breţcu a deraiat ieri dimineaţă, în jurul orei 10:00, în urma impactului cu o autoutilitară care nu a oprit la trecerea cu calea ferată. Incidentul s-a produs în apropierea comunei Zăbala, la scurtă vreme după plecarea trenului spre Târgu Secuiesc.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Andrea Buzsi, incidentul s-a produs la trecerea peste calea ferată a drumului comunal 10 dintre Zăbala şi Surcea.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului rezultă că un tânăr de 27 ani, domiciliat Racoşul de Sus, în timp ce conducea o autoutilitară nu a respectat prevederile legale privind trecerea la nivel de cale ferată şi a intrat în coliziune cu trenul personal 14733, provocând deraierea ultimului vagon din compunerea acestuia.

Din fericire, în urma accidentului nu a fost rănită niciuna din cele 20 de persoane aflate în tren, s-au produs doar pagube materiale, atât la vagonul din compunerea trenului cât şi la autoutilitară.

Circulaţia pe calea ferată a fost întreruptă aproximativ o oră, timp în care nu s-au produs întârzieri ale altor trenuri iar circulaţia pe drumul comunal se desfăşoară în condiţii normale.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.