ACTUALITATE 22 septembrie 2009

Un tânăr de 19 ani este cercetat pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră

de Covasna Media | 272 vizualizări

În dimineaţa zilei de sâmbătă, poliţiştii din Sfântu Gheorghe au fost sesizaţi, prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, de către D. Doina, de 38 de ani, din localitate, că, în ziua precedentă, fiica ei de doar 13 ani a plecat de acasă împreună cu M. Janos, de 19 ani, cu care a întreţinut relaţii sexuale.

În urma cercetărilor declanşate de către poliţişti, s-a stabilit că cei doi s-au întâlnit în seara zilei de vineri şi, de comun acord, s-au dus într-o zonă împădurită din apropierea municipiului, unde au întreţinut raporturi sexuale.

Minora a fost dusă pentru a fi consultată la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Covasna. Medicii de aici i-au eliberat un certificat medico-legal din care reiese că fata prezintă multiple rupturi la nivelul inelului himenar şi că deflorarea s-a produs recent.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Sfântu Gheorghe, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de relaţii sexuale cu un minor. Pedeapsa prevăzută de legislaţia actuală este de închisoarea de la 1 la 5 ani.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.