ACTUALITATE 3 iunie 2010

Un tânăr are nevoie de ajutor!

de Covasna Media | 226 vizualizări
Laurenţiu are 19 ani şi a suferit recent un grav atac de apoplexie în urma căruia a rămas paralizat. El are nevoie de cel puţin 1.000 de euro pentru operaţie În plină perioadă a examenelor de Bacalaureat, un tânăr în vârstă de 19 ani, Sipos Tihomer Laurențiu, din Sfântu-Gheorghe, elev la Grupul Școlar Gaman Janos, a suferit joia trecută un grav atac de apoplexie în urma căruia a rămas paralizat pe jumătatea din dreapta a corpului și și-a pierdut aproape de tot posibilitatea de a vorbi.

Laurenţiu are 19 ani şi a suferit recent un grav atac de apoplexie în urma căruia a rămas paralizat. El are nevoie de cel puţin 1.000 de euro pentru operaţie

În plină perioadă a examenelor de Bacalaureat, un tânăr în vârstă de 19 ani, Sipos Tihomer Laurențiu, din Sfântu-Gheorghe, elev la Grupul Școlar Gaman Janos, a suferit joia trecută un grav atac de apoplexie în urma căruia a rămas paralizat pe jumătatea din dreapta a corpului și și-a pierdut aproape de tot posibilitatea de a vorbi.

Sora lui, Sipos Monika Tunde, povestește că băiatul era la școală când dintr-o dată i s-a făcut rău și a fost dus de urgență la Spitalul Județean. De aici, tânărul a fost trimis la Târgu-Mureș, unde se află internat și acum, în așteptare ca starea lui să se mai îmbunătățească puțin și să se absoarbă sângele, pentru a putea fi operat.

Intervenția chirurgicală este însă una delicată și se realizează în Ungaria, fiind evaluată la cel puțin o mie de euro, sumă la care se mai adaugă cheltuielile legate de spitalizare, analize, medicație și așa mai departe.

Familia lui nu își permite însă să suporte nici măcar costurile transportului până în Budapesta – părinții sunt surdomuți și se descurcă cu greu, din pensia de boală – astfel că apropiații au deschis pe numele tânărului un cont în euro și altul în lei, unde speră că se vor strînge banii necesari pentru a-l salva.

Potrivit surorii lui, Tihomer s-a născut cu o malformație venoasă la creier care cel mai probabil a dus la această situație, dar până acum nu a avut probleme și a fost primul atac de acest gen pe care l-a suferit băiatul.

Cele două conturi deschise la BancPost sunt

RO 37BPOS 1500707495 EURO1 și

RO 05BPOS15007074959RON01.

Ana Sidon

Teme articol: ajutor bolnav apoplexie
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.